Allt sker i en speciell ordning .....

 ........ och just nu skulle vi inte åka till Norge !

Jodå, vi har varit på gång - klockan 12 avreste vi från Boden! Efter en liten bit så konstaterar vi att AC:n i bilen inte funkar. Och OOJJJ va bilen vart het.......
Efter att antal stoppar så förstår vi att bilens termostat inte är ok, det är därför ACn inte går - all kraft på bilen..   Vi var nästan i Älvsbyn!
Vad göra - vända förståss!  Stanna på varannan P-ficka och låta bilen kyla ner sig!  (inte var enda var annan! ) Jag må säga att kissen vart brydd - vaddå hemma igen ??

Så då kan man konstatera att - just nu denna dag ska vi inte resa - av någon anledning som ligger utanför vår fattningsförmåga.

Termostat till vårt bilmärke hadde de inte på macken här. Alltså - vänta tills i morgon.  Jag skulle egentligen vilja veta VAD det är som gör att vi inte ska iväg idag ????   Att dottern var lite tussig så hon inte kunde åka ? Om vi åker i morgon kanske hon hinner bli  kry??  Eller är det något annat. Vår tid för Norgeresa är inte här än så enkelt är det bara.

Därför äter vi glatt försenad lunch på den nybehandlade altanen och njuter av solen...... I morgon är en ny dag. Synd bara att sambon måste meka bil tidigt på morgonen......

/Lena

Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Jag brukar säga, är det tänkt så är det. Hoppas det går bra att fixa bilen och att ni snart kommer er iväg, för det är ni verkligen värda:))

Postat av: Gunnel

Norge försvinner inte. Det ligger där och bara väntar på er. Och väntar man på något gott väntar man aldrig för länge...så är det.
Ha det så skönt när ni nu kommer iväg

2006-07-30 @ 21:28:56
URL: http://gunnel.blogg.se
Postat av: Inga M

Norge är ett himla trevligt land och norskarna (vi säger så här) ett trevligt folk. Läs gärna mina utgjutelser om det på min blogg igår!

Du kommer att komma dit i alla fall förr eller senare!

2006-08-01 @ 00:48:36
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: En liten tant

Kanske det är någon hittills oupptäckt underminerad väg (pga av nederbörd) ni hindras från att åka på?

2006-08-01 @ 10:46:53
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: MammaLena

Jo nått är det !!!!!!
Nu är vi hemma igen - for för tredje gången igår - men fick vända. Eller rättare - insåg att det inte kommer att gå....

2006-08-01 @ 13:42:50

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Skriv gärna din E-postadress: (publiceras inte, bara för mig)

URL: din bloggadress eller hemsida

Kommentar:

Trackback