Målar och bloggar

Jag målar källarfönster och bloggar. Man bloggar så bra när man målar – ungefär lika bra som när man diskar.

 Men – det är bara i tanken jag skriver inlägg, skriver slagfärdiga kommentarer ! När jag går in på min blogg så är det samma gamla inlägg där – inget nytt och fräscht !

Å jag som ”tänkt” så många tankar …

Med andra ord så hinner jag inte göra det jag föresatt mig…… nu har jag t.o.m. skrivit en lista på allt jag ska göra innan vintern…. Hjälp……


  

Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Hahaha.. det där känner jag allt igen. Har bara aldrig kommit på att sätta ord på det. Mycket bra och klatschigt har man fått ihop i huvet, men sen..
Ta det lugnt med listan, allt blir som det blir.
Ha det gottast och kram:)

Postat av: MammaLena

Svarar Solskuggan: ... lika som när man verkligen skrivit det - på riktigt - riktigt ÖSTur sig nått, å så går det inte iväg.... man står (nja sitter då) där bara med lång näsa och ett jasså - för man kan inte få till det en gång till liksom....
Jo jag tillhör ju den där kategorin som anser att: hinner jag inte så får det väl vänta då. Å går det ändå så var det ju inte så viktigt ;-) Det som faller över kanten ÄR ju borta ... praktiskt va ? ;-))

2006-08-28 @ 13:49:49
URL: http://momma.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Håller allt med dig!
Du Lena..! Kan du inte göra en 100-lista du med?
Det får du som en utmaning nu av mig.
Om du orkar och har lust förstås.
Du har läst min och tycker vi är lika, skulle vara roligt att läsa din och se:))
Kraaam på dig:)

2006-08-28 @ 17:14:12
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: svartvitan

Oj vad du är bra på att fixa och dona. Nu börjar jag känna mig riktigt lat. Jag tycker att du är en bra bloggare.

2006-08-28 @ 20:59:21
URL: http://svartvitan.blogg.se
Postat av: MammaLena

Svarar SolSkuggan: Jo jag ska snickra ihop en 100-lista, så vi kan jämföra oss sen! ..men det kan ju ta nån dag förståss ;-) Jag vet hur den börjar och ev hur 100 är - men därimellan är det mycket konstigt ...

Svarar Svartvitan: Ja, men - du gör ju nå annat du... för inte ska du inbilla mig att du inget gör... Nu är i alla fall fönstren klara, å putsade. Hmm bara källarfönstren och altanfönstren. "Rätta" fönstren ska grejas lite med inne, innan vintern. Slutmålandet inne får vänta tills nästa sommar - NU har jag börjat uppskjutandet, DE´ Ä´´JA´ bra på ....
/L

2006-08-28 @ 21:36:47
URL: http://momma
Postat av: Gunnel

Det är underligt det där. När man sätter sig vid datorn...då har allt bara försvunnit...allt som man påtat ihop under dagen.
Jag är också en människa som skriver listor. Tycker det är så skönt att dra streck över det som har blivit gjort. Fast just nu har jag ingen lista på gång mer än matinköpslistan...som bara blir längre och längre. Måste vi äta?

2006-08-28 @ 21:39:43
URL: http://gunnel.blogg.se
Postat av: MammaLena

Svarar Gunnel: Måste va nån datamask som äter inlägg ?? ;O
Jag är ingen "listmänniska" egentligen, bara när jag blir pressad, å nu känner jag lite panik faktiskt. Å att ha det på papper är bra, för då SER man vad som inte var så viktigt... för hoppa över gör mig inget - det man kan skjuta upp till morgondagen osv .... det har blivit min melodi..
ÄTA - klart vi ska ÄTA, gott och mycket ...
/L

2006-08-28 @ 22:14:11
URL: http://momma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Skriv gärna din E-postadress: (publiceras inte, bara för mig)

URL: din bloggadress eller hemsida

Kommentar:

Trackback