Fetagratinerade potatishalvor

 

Fetagratinerade potatishalvor
Till 2 person behövs:

4 potatisar
60 g fetaost, max 17 %
2 msk lätt kesella
4 msk hackad rucolasallad
2 dl kikärter, kokta eller konserverade
2 msk hackad gräslök
4 msk lättfil eller mild yoghurt
salt och peppar
Servera till:
tomatsallad med rucola

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tvätta och dela potatisarna i halvor.
Lägg dem på ett ugnssäkert fat med snittytan upp.
Baka dem i ugnen ca 15 min. Mosa osten och blanda med kesella och rucola.
Klicka röran på potatisarna och baka dem i ytterligare 15 min.
Mosa kikärter, gräslök och fil. Smaksätt med salt och peppar.
Servera röran till potatisen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0