Vardagen är här ....


Helger och ledighet i all ära - men - visst är det skönt när den inrutade vardagen inträder???
Människan är ju ett vanedjur, vi mår bäst när "allt är vid det gamla".
Visserligen så "lider" jag lite av att inte ha något speciellt att göra, har helt enkelt varit ledig för länge, men sambon har traskat till sitt jobb så jag får väl satsa på något hushållsarbete så länge, lite bloggpromenad.
Utanför fönstret är det beckmörkt, fast klockan är över åtta. Så man luras att tro att det inte är "dag" än.... Jag tänker inte speciellt på att det är mörkt, men när vi var i Jämtland så märkte jag en stor skillnad. Å då var vi ändå bara i mellersta Sverige! Men vi tar snart igen det, rätt som det är så vägrar solen att gå ner!!

Frukost nästa.
Sen - bevakning av en matteboksförsäljning på Tradera!
Jag fyller nog min dag.
Lägg sen bara till lite vila, kanske en promenad å sen svipps - dags att laga middag.
Ännu en dag bortsåsad - men - det talas ofta idag om kvalitetstid. Någon klok människa har kommit fram till att kvalitet även är "tid för återhämtning", vilotid, "sitta-på-en-stubbe-i-skogen-och-lyssna-på-tystnaden"-tid. Att den tiden äntligen syns som en otroligt viktig tid som dagens hetsiga samhälle äntligen satt pris på. Jag har varit lite före där, jag har saktat ner min stress för många år sedan. Visst, pga olyckliga omständigheter, men de omständigheterna kan man vända till något positivt - om man vill! Å dé vill jag.

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Jag har fortfarande några lediga dagar kvar...men fasiken..jag har lite ågren för måndagen. Men sen när jag väl är där...ja då är det ju rätt bra. Men jag vill vara ledig lite mera...ja..oftare...nästan jämt kanske. :O)

Postat av: Eva

Låter som en skön dag. Ja i morgon är det måndag igen, jag har vänt på dygnet och kan inte somna i vanlig tid. Klockan är över två och jag bävar för morgonens trötthet. God fortsättning. Ska du fortsätta plugga?

2008-01-07 @ 02:16:52
URL: http://www.bakomberget.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Skriv gärna din E-postadress: (publiceras inte, bara för mig)

URL: din bloggadress eller hemsida

Kommentar:

Trackback