Prov resultat

Livet består av många olika typer av provresultat.

NU är det pappans prover som ligger främst.

Klart  är ju att han är dödligt sjuk, men i dagens läge så finns det dundermediciner för det mesta. Hans "just för tilllfället" farligaste tillstånd kan man tydligen tillfälligt hålla stången med antibiotika direkt i blodet. Sen har han sin ålder emot sig - 88½  + att han är mager som en fågelunge är ju inget bra utgångsläge.

Men just nu lever han, han pratar, och han äter! (inget om hur mycket, varken prat eller mat!)  - men han är i alla fall vid medvetande......

OCH, man kan ju undra vart vi är på väg... sköterskan jag pratade med igår, som för övrigt blev förvånad att han  överlevt  första natten hos dom, hon pratar om hemgång ????

VA - ????

Kan dom bara öppna ögonen och prata några osammanhängande ord - då kan dom få åka hem.... Stackars hans boendepersonal.... jodå blev det anhopning på avdelningen då blev han tvungen att åka hem över helgen...

??????  Ena dagen medvetslös döende 88 - årig man  med bakterier i blodet - nästa dag för frisk för att få stanna... HUR sjuka är de som ska ha hans säng? Dessutom ligger han ju på en infektionsavdelning... ??????

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Det har blivit alldeles åt skogen med våran sjukvård. Dessutom är din pappa för gammal för att hålla på att flytts på fram och tillbaka...även om han vore frisk. Nej det är synd om våra gamla idag som är värda något annat

Postat av: Anki

Åh, hur går det för pappa?

2007-03-11 @ 17:53:41
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Eva

Ja detta med tidigt hemgående är ett stort problem, man ska inte behöva se människor i pengar, som det hela handlar om. Då är det ett stort fel på systemet!

2007-03-11 @ 18:16:24
URL: http://www.bakomberget.blogspot.com
Postat av: Lena svarar Gunnel

Jag förstår inte riktigt VAD dom menar när dom pratar om att skicka hem en 89-årig som kom in medvetslös ?????
Man blir bara förvånad

2007-03-13 @ 08:30:21
Postat av: Lena svarar Anki

Jag VET inte.
tre sköterskor och tre åsikter ??
allt från liten gullig farbror - till han ska vara i två veckor ??

2007-03-13 @ 08:34:48
Postat av: Lena svarar Eva

Precis - å det spelar ju ingen roll i vilken säng man ligger - är man dödligt sjuk man kostar ju pengar i vilket fall som helst!

2007-03-13 @ 08:36:27

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Skriv gärna din E-postadress: (publiceras inte, bara för mig)

URL: din bloggadress eller hemsida

Kommentar:

Trackback