Solen skiner

Idag skiner solen - och jag har börjat räkna antal plattor jag har kvar att såga! Det är tre "sorters" mått som gäller. 20:or - 27:or och halvor !!!! Å nu är det snart snart snart klart, så nu räknar jag plattorna...... det är ganska kul att såga i - ungf som choklad-indränkt  ris. Sånnt där godis man gjorde när barna var små.... Fast det ÄR inte choklad, det är tjära! Man blir inge fin om kläderna....

Nu är det lunch - som intages innomhus för en gångs skull ! Det ÄR varmt, å ingen skugga kan man uppbringa....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad skönt när slutet på eländet närmar sig. Just nu sitter jag och väntara på en support för mitt trådlösa nätverk. Jag river mitt hår och humöret är lite irriterat. Men nu är jag också snart klar och då ska jag gå ut och njuta av sommarvärmen

Postat av: Anonym

hmmm....trådlösa nätverk är ingen höjdare - i alla fall inte om man har Bredbandsbolaget! Vi har inte fått våra att fungera efter flytten, så nu har jag tråd till min bärbara! Å hur kul är det?
Lena

2006-06-17 @ 14:21:04
Postat av: SolSkuggan

Tänk så skönt, snart är det klart!
Ja just det, chokladris, det hade jag nästan glömt. Det får jag lov att göra någon dag, kanske något som barnbarnen skulle gilla. Fast helt säkert är det inte, för de är inte speciellt förtjusta i godis, men då får jag väl offra mig..!

2006-06-18 @ 11:55:22
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: SolDalen

Oj vad duktig du är med att plantera blommor. Själv är jag fullkomligt novis vad gäller flora, min ene tvillingson som är 5år är mycket duktigare på blomnamn än mig! *skrattar* Visst tycker jag om blommor, men fråga inte vad de heter..

2006-06-18 @ 12:50:27
URL: http://SolDalen.blogg.se
Postat av: Anonym

Inte kul...men nu fungerar det här

2006-06-18 @ 15:51:34
URL: http://gunnel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Skriv gärna din E-postadress: (publiceras inte, bara för mig)

URL: din bloggadress eller hemsida

Kommentar:

Trackback