Fredag

Ohhh   idag är det fredag!

Och - i helgen kan vi kanske få ordning på vårt dike ?   Jag är så less på detta dräneringsdike så det går inte sägas nog. Att balansera på "hönsspången" är väl en sak - med fara att ramla ner de tre meterna. Men allt som man drar in, sand/rödjord/lera...... å ändå ska jag ju inte klaga för det har inte regnat just nå...

Sen bara att kunna gå till postlådan vore ju en höjdare, å andra sidan så ska jag ju vara glad att häcken till den ene grannen är borta - hagtornshäck - annars skulle jag behöva gå runt kvarteret för att hämta morgontidningen på lördagsmorron - i morgonrock!
Jag har hört kommentarer från folk i hyreshuset bredvid - om att dom sett mig på grannens tomt i morgonrock tidigt på lördagsmorron........  hihihiii  man ska inte tro att man inte syns!

Så nu ser jag fram emot att kunna vara på min egen tomt - sköta om min trädgård, sitta i solen och njuta.
Å framför allt - kissen - kissen som äntligen kan gå ut och in som hon vill. Med dörren på vid gavel så hon kan rädda sig från "stora stygga grannkatten" ....

Jaaa, snart - snart - kanske altanbygget är på gång t.o.m. när jag återvänder från min miniminivistelse i "hemlandet" ....


Kommentarer
Postat av: En liten tant

Läser om era vedermödor i diket. Ja, fy f*n säger jag. Förstår att du/ni är less. Vilket slit och vilket urtrist jobb och se'n all sanden både här och där. Hälsa Jämtland f.ö.

Postat av: svartvitan

Tänk så bra det ska bli när det är klart. Planera nåt riktigt kul att göra för att fira..:) Man ska vara lite tokig tant då och då. Jag brukar köra bilen i morgonrock...det kan du prova.

2006-06-16 @ 22:03:05
URL: http://svartvitan.blogg.se
Postat av: Gunnel

En altan kan vara lika med lycka. Fast vet du, när vi hade villan satt jag oftast nere på gräset. Kände mig lite friare.

2006-06-16 @ 22:52:30
URL: http://gunnel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Skriv gärna din E-postadress: (publiceras inte, bara för mig)

URL: din bloggadress eller hemsida

Kommentar:

Trackback