Kissen

Liten lägesrapport ang kissens tillfrisknande .....

Kom just på det nyss när jag stängde min garderobsdörr - att - jag ska tala om hur hon mår.

Vi var ju till kattdoktorn och fick penicillin, i pastaform - men ändå omöjligt att intaga för en gourmet-katt som Månsan!

Första portionen av medicin - i soporna. Sambon har haft katt förr - det är bara att blanda i maten! Jag trodde inte på det när det gäller "mammas älskling" för hon har minsann känsliga smaklökar. Så för en gångs skull så hade jag rätt - hon tittade förebrående på mig - va ända in i  *?'`* ?? har du gjort med min mat? Sen åt hon för säkerhets skull inget den dagen.
Alltså blev det till att kleta eländet på pälsen  - lillMånsen som är så noga med kostymen !?
FYYYY - va de är hemskt.

Om man får salva på tassen - då blir man halt !


Så nu har halta-katten hoppat omkring här morgon och kväll :-)


I morse var det slut på medicineringen - men - då uppstod skepsisen ?
VA har dom glömt? Luras dom? Är det nya trix på gång?


Innan jag for på jobbet så var jag tvungen att leta reda på kissen - Jodå, inkrupen i min garderob -där var det tryggt tydligen.


Bortsett från tussig och ofräsch päls så är katten frisk som en nötkärna. Dock något skeptiskt till om det inte kommer nå nya medicintrix, man kan inte riktigt lite på de där människorna .....


Kommentarer
Postat av: SoP

OM katten gillar kaviar-så brukar det ha Så stark lukt så det döjer medicinsmak- Inte allt förstås.Men bättre än t.ex mjukost som många använder. När jag testade kleta på pälsen-- så minsann satt Stella o viftade o till slut kletade av sig det mesta mot soffan- smarta små liv--;-)

Postat av: MammaLena

Svarar SoP: Jo det går ju vifta bort det mesta av klisset å.... ;-/
Hon går inte lura alltså ! Å inte tvångsmata - pust - tur hon är frisk nudå (peppar, peppar) så vi kan etablera en "gokontakt" igen....

2006-08-23 @ 21:00:58
Postat av: Gunnel

Det är inte lätt att få i dom medicin eller avmaskningsmedel. Den ena av våra katter hon är det inga problem med...värre är det då med dotra hennes. Hon åker in i en tröjärm när det är dags.

Skönt att höra att eran lilla skyddsling mår bra igen.

2006-08-23 @ 21:42:51
URL: http://gunnel.blogg.se
Postat av: svartvitan

Så underhållande du beskriver svårigheterna med kissemissen. Nu håller jag tummarna att den får behålla hälsan så myspyset kan återupptas igen.

2006-08-24 @ 14:20:58
URL: http://svartvitan.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Jo du är duktig på att berätta saker och ting:)
Hoppas kisse har det gott nu.
Ha en fin lördag och kram.

2006-08-26 @ 11:19:41
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: En liten tant

Kikar in och tackar för utmaningen som jag inte orkade nappa på. Blev i alla fall glad över att någon utöver alla stärkande hälsningar också "vågade" vara som vanligt och göra vanliga bloggsaker s.a.s.
Stackars kisse - vilket lömskt folk hon bor hos!
:-)

2006-08-26 @ 19:38:06
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: MammaLena

Tack ALLA för alla glada tillrop under Kissens tillfriskanande. Vad det nu var, vet ingen, hon blev ju i alla fall frisk. Med hemsk medicinkräm på fötterna och ben, eller om det skulle blivit bra ändå ?? Nu spanar hon mot häckarna och alla småfåglarna så nu är hon minsann frisk och pigg - lite FÖR pigg enligt mitt mått att se. Det är stora farliga bilar, stygga "glåm"-Einar" katter, små hundar och stora hundar. En farlig värld för en lantis som MammasÄlskling.

PS."glåmEinar" kräver nog en förklaring antar jag. Sambon och jag skapar namn på allt - så även katter som synes. Jo, denna grannkatt, som för övrigt inte är nån snäll katt, påminner till utseendet om sambons nu avlidna katt, Einar. Men denne gossen har så märkliga ögon - tätt ihop, och viker inte en tum med blicken - därav glåmEinar!!!
/L

2006-08-28 @ 15:28:24
URL: http://momma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Skriv gärna din E-postadress: (publiceras inte, bara för mig)

URL: din bloggadress eller hemsida

Kommentar:

Trackback